Fødevarekommunikation

Fødevarekommunikation Anita Dalsgaard

Fødevarekommunikation

At kommunikere mad, fødevare og sundhed er en helt særlig disciplin - mener vi i hvert fald. Derfor har vi hos ANITA DALSGAARD specialiseret os i fødevarekommunikation og særligt digitalt.

Hvad gør fødevarekommunikation til noget særligt?

Vores sundhed og den mad, vi putter i munden og giver vores børn, betyder noget specielt for os. Ikke nok med at maden, er den brændstof vi skal leve af og holde os sunde, så siger maden også noget om, hvem vi er som mennesker - maden er i dag med til at forme vores image - både vores indre og ydre.

Vi spiser mere og mere ude, vi laver (nogle dage) mad, og vi anser maden for at være samlingspunktet for hygge.
Og vi tager hellere end gerne billeder af al den mad, deler de gode oplevelser, vi har og viser, hvor gode vi er til at passe på vores krop.

Derudover undersøger vi alt online - den restaurant vi skal besøge, de brands vi er interesserede i, og vi lægger altid mærke til, når fødevare får dårlig omtale.

Hvad har online med fødevarevirksomheder at gøre?

Det er afgørende at tappe ind i den adfærd og det behov forbrugerne har for at interagere med deres foretrukne brands. Ellers så taber du spandevis af potentielle køb og anbefalinger på gulvet - og dermed forretning!

Hvis du ikke findes online, så findes du ikke..

Men er det ikke bare dyrt, frustrerende og omkostningstungt at være tilstede digitalt?

Det er nogle af barrierne, vi ofte høre om fra vores kunder. Det behøver det ikke være, og der findes én enkelt løsning på de problemer..

Strategi

Sørger I for at lægge en strategi, så

  • mindsker I omkostningerne, fordi I lægger kræfterne der, hvor det skaber mest relevans og værdi
  • øger I handlekraften og mindsker frustrationerne over hvilket indhold, I skal lægge ud
  • skaber I forretning med jeres digitale kommunikation, så det overstiger omkostningerne

Når I har styr på jeres digitale strategi, kan I begynde at producere indhold og nå jeres målgruppe med de budskaber, der skal føre til

  • et køb
  • et booket møde
  • eller noget helt tredje

som din virksomhed tjener penge på.

Læs mere om de cases, som ANITA DALSGAARD har løst

“Vi syntes, vi manglede indsigt, overblik og beslutninger for at komme ud over rampen med vores digitale kommunikation. Anita styrede os sikkert igennem workshoppen ‘Digital Strategi’, der gav os retning, forståelse og planer for, hvordan vi skaber forretning med vores digitale kommunikation. Vi har nu mål og en fælles kampgejst, der hjælper hele teamet og specielt de medarbejdere, der skal eksekvere strategien.”

Direktør Stefan Skov-Jespersen, Grøn Fokus