madlejr.dk

Madlejr

MADlejr er Arla Fondens første initiativ. MADlejr er en lejrskole for 6.-7. klasser, hvor der er fokus på mad og måltider, sundhed og trivsel samt bæredygtighed. På MADlejr skal eleverne selv lave alle deres måltider, og de bliver klogere på både mad, sundhed og naturen.

Konsulentopgave

På madlejr.dk sørger jeg for, at alt fungerer. Jeg opdaterer tekster, medier og layout og sørger for hele tiden at udvikle sitet, så det fremstår professionelt, brugervenligt og informativt. Jeg sørger for samarbejdet med fotograf og filmmand, så vi får det materiale, som vi skal bruge i formidlingen af MADlejr.
Madlejr.dk er stort site med mange funktioner og muligheder. Der er meget information, der skal kommunikeres ud gennem sitet til både lærere, skoleledere, elever og forældre.
Alle skal nemt kunne finde ud af,

  • hvad MADlejr er.
  • hvordan man kommer til MADlejr på Helnæs.
  • hvad der sker på MADlejr.

Udviklingsopgave

Senest har jeg været ansvarlig for at udvikle et nyt tilmeldingsmodul til madlejr.dk i samarbejde med Arla Fondens webbureau Favola. Det er en stor, men utrolig brugervenlig webløsning, der gør det nemt for brugerne at tilmelde sig MADlejr og få de vigtige informationer om et MADlejrophold. Men vigtigst af alt, så gør løsningen det administrative arbejde for Arla Fondens personale endnu nemmere. Alle informationer om klasserne samles i ét system, hvorfra alt materiale om et lejrskoleophold derefter kan sendes ud til de klasser, som skal på MADlejr.
Det nye system vil

  • spare personalet tid
  • undgå mange fejl
  • give skolerne en oplevelse af, at MADlejr er professionelt og gennemarbejdet
  • give færre misforståelser og mindre usikkerhed hos både Arla Fonden og skolerne

Tilmeldingsmodulet stod klart ved åbningsdagen for tilmelding, og inden for en uge var der fyldt op. Da tilmeldingen sluttede, var det nemt og tidsbesparende at sende svar og dokumenter til alle de tilmeldte. Processen og resultatet opfyldte alle Arla Fondens ønsker.

Jeg synes, det er enormt spændende at arbejde med et site som madlejr.dk! Både fordi der ligger en stor kommunikationsopgave, men også fordi det er et projekt, som hele tiden udvikler sig og kræver nye digitale løsninger.

Besøg madlejr.dk

madlejr.dk     madlejr.dk     madlejr.dk madlejr.dk

Tilbage til alle projekter