Samtaler om RUGBRØD

Samtaler om rugbrød

Samtaler om RUGBRØD er et koncept udviklet for Kohberg Foodservice i samarbejde med 727 communication, som handler om at få en tættere dialog med Kohbergs målgruppe. Kohberg Foodservice har et ønske om at få viden, erfaring og input fra deres kunder, så de endnu bedre kan tilpasse deres produkter til markedet.

Samtaler om RUGBRØD eksekveres i et kampagnesite, en facebookside og 2 årlige events. Formålet med Samtaler om RUGBRØD er at sætte rugbrød på dagsordenen og skabe et stærkt fagligt og dedikeret netværk med førende køkkenledere fra hele landet.

Kampagnesitet fungerer som platform for den information, som Kohberg Fooderservice gerne vil stå bag. Facebooksiden har til opgave af favne hele markedet af medarbejdere i professionelle køkkener til en snak om rugbrød, økologi og arbejdsprocesser. De to årlige events er kernen af hele konceptet, hvor særligt udvalgte fra landets professionelle køkkener mødes med Kohberg Foodservice til en faglig snak om rugbrød og proces, udvikling af nye produkter og netværk med hinanden på tværs af køkkener.

Min rolle i konceptet er, at

  • rådgive Kohberg Foodservice omkring processen i eksekveringen af konceptet
  • administrere websitet samtaleromrugbrød.com
  • vedligeholde og administrere facebook.com/samtaleromrugbroed
  • udvikle og skabe indhold i form af film og billeder sammen med 727 photo
  • planlægge og sørge for den strategiske eksekvering

 

Vi har i samarbejde skabt events med glade og imponerede deltagere, der er taknemlige for at blive hørt af en stor fødevareproducent. Facebooksiden skaber indsigt og rum til dialog omkring rugbrød og arbejdsprocesserne i hverdagen i køkkenet.

Kohberg Foodservice ser en høj værdi i den relation til kunderne, som Samtaler om RUGBRØD er med til at skabe. Derfor prioriterer de projektet i hele organisationen og kommunikerer det ud i alle deres salgskanaler.

Se film udviklet til Samtaler om RUGBRØD her

 

FB samtaler om rugbrød            SoR youtube