DOWNLOADS TIL DIG

3 elementer, du ikke må glemme i din digitale strategi

Der er mange elementer i en digital strategi, men jeg har her samlet de vigtigste. I denne serie af e-mails giver jeg dig konkrete fif, råd og links til, hvordan du får retning og forretning ud af din digitale kommunikation.

Send mig 7 små e-mails med mere om digital strategi

Digital tjekliste

Er du godt i gang med digital strategi og kommunikation, men mangler at få overblik over, om du har styr på det hele?

Hent min digitale tjekliste og få overblik over, hvor du kan optimere din digitale kommunikation.

Send mig den digitale tjekliste

Store og små gør det allerede

En digital strategi gør forskellen på, om du skaber forretning eller spilder din tid. Læs mine interviews med både store og små fødevarevirksomheder, om hvordan de får mere ud af deres tilstedeværelse, ved at være klar over deres strategi for arbejdet.

Send mig e-bogen Send mig interviews i 6 e-mails

Forbrugerne er SÅ klar til at handle hos dig

De googler. De interagerer med dit indhold på sociale medier. De spørger, om de ikke bare kan købe direkte hos dig.

De skriver deres mening på Facebook – både det gode og det dårlige. De er dine forbrugere – og de er online. Som fødevarevirksomhed bør du sætte fokus på din digitale kommunikation.

Send mig e-bogen Send mig artiklerne i 6 e-mails

”En af de mest lærerige dage – det skal du have en stor tak for. Værktøjskassen er nu fyldt op med redskaber til at udføre den digitale strategi.”

Bettina Rørbæk / Deltager på Real Life Together

”Udover at foredraget var yderst fagligt kompetent og anvendeligt for alle deltagere, så var Anita også en af de mest medrivende foredragsholdere, som jeg har oplevet.”

Niels Lønborg Brandt-Badoire / Deltager på Foredrag

“Vi manglede indsigt, overblik og beslutninger for at komme ud over rampen med vores digitale kommunikation. Anita styrede os sikkert igennem processen, der gav os retning, forståelse og planer for, hvordan vi skaber forretning med vores online markedsføring.”

Stefan Skov-Jespersen / Deltager på Real Life Special