Gør det enkelt at leve sundt

Jeg har skrevet kogebogen enkelt, fordi jeg gerne vil vise, at det godt kan være nemt at leve sundt.

På min uddannelse i Ernæring og Sundhed blev min vigtigste åbenbaring, at det slet ikke behøver være så svært at leve sundt.

Jeg er træt af medierne, der gør det til en videnskab at leve sundt, og de store kokkekogebøger, der gør det hele unødigt kompliceret.

Jeg vil vise dig, at det faktisk er enkelt at leve sundt.

Hvad er Enkelt?

  • Enkelt er til travle børnefamilier, der ønsker at få det sunde ind i hverdagen på en nem og realistisk måde.
  • Enkelt er en kogebog, som man rent faktisk bruger i hverdagen.
  • Enkelt er den kogebog, som ikke bare samler støv på hylden – ligesom mange andre, fordi de ligger for langt fra den hverdag, der udspiller sig i en travl familie.
  • Enkelt gør op med kompleksiteten i madlavningen og giver inspiration til, hvordan man enkelt og nemt gør sine favoritretter sunde og fulde af smag.
  • Enkelt indeholder alle familiens liv- og hverdagsretter tilføjet grøntsager og sunde ingredienser præsenteret lækkert og overskueligt.
  • Enkelt er fyldt med tips og gode råd til indkøb, madplaner og håndtering af kræsne børn, der hjælper dig til at gøre hverdagen lettere.

 

Kogebogen er desværre udsolgt fra forlaget, men jeg har et par stykker liggende, så skriv til mig på anita@anitadalsgaard.com, hvis du gerne vil købe kogebogen til 179 kr pr stk.

Hvad siger de travle familier om enkelt?

“Vi er en lille familie, som er rigtig glade for din bog “Enkelt”. Vi følger den, og ikke nok med, at det er retter, som alle (læs: mig) kan finde ud af at lave, så er den faktisk tidsbesparende, og vi har også sparet en hel del mht. indkøb/økonomi. Så lige en bog efter vores hjerter!”Mikkel Rasmussen, familiefar

“Fantastisk gode billeder, overskuelig og udførlig fremgangsmåde, både børn (og mand) kan bruge den. Og så har man sine favoritter samlet, så den kommer frem gang på gang. Sidst men ikke mindst, så er der lidt af hvert i den ?”Britta Mørk Kristensen, 42 og mor til 2 piger

“Det er en super kogebog, den er let læselig for selv børn, super med indkøbsseddel”Susanna M. Jensen, 32 og mor til 3

“Det er en rigtig god kogebog, fordi der er så mange gode opskrifter i. Jeg bruger den virkelig meget”Sara Slott, 28 og mor til Tobias

Klik dig videre til kogebogens madplaner her