Artikel 3

 #3 Hvor skal du begynde, fødevarevirksomhed?

Jo, du skal sørge for at have basis på plads først. Det kan lyde drønkedeligt, men det er bare så vigtigt at få understreget.

Alt for mange virksomheder – ikke bare fødevarevirksomheder, men helt generelt – springer ud i Facebook, Instagram, apps og andre digitale marketingtiltag, bare fordi de føler, at de skal være der, eller endnu værre – fordi en hurtig konsulent har fortalt dem, at toget er ved at forlade perronen uden dem. Det er ikke det rigtige fundament at starte fra.

Content is King, Strategy is President

Digitale kommunikations- og marketingindsatser bliver aldrig en succes, hvis ikke din organisation er klædt ordentligt på med de rette kompetencer.

Der skal være lagt en strategi eller en plan for hvordan denne digitale indsats skal understøtte din forretning. Derudover skal organisationen også sættes til det – hvem skal gøre hvad og for hvilket budget.

Dead on arrival

Alt for mange gode initiativer og projekter er døde allerede under fødslen, fordi der ikke var gjort nok ud af forberedelsen.

Derfor opfordrer jeg dig og din virksomhed til at starte med at træde et skridt eller to tilbage, for bedre at få det nødvendige overblik over jeres udgangspunkt og få styr på basis.

Med basis mener jeg: 

  • Hvor kan forbrugerne interagere med din virksomhed?
  • Hvor kan de finde mere om indholdet i jeres produkter?
  • Hvor kan de købe jeres produkter?
  • Og hvorfor skal de vælge lige præcist din virksomhed?

 

Hvis din virksomhed har brug for hjælp til at skabe det rette fundament for jeres digitale tilstedeværelse, så overvej at gøre som 35 andre virksomheder og book en strategiworkshop med mig. På kun 6 timer lægger vi sammen din digitale strategi, der understøtter din forretning og sikrer, at du løfter din virksomheds digitale tilstedeværelse.
Skriv til mig på anita@anitadalsgaard.com eller ring 41 11 02 74.

 

Skift nu de sko!

I min næste artikel skal det handle om at skifte sko, og hvorfor det er dit bedste våben til at skabe en digital tilstedeværelse, der sparker røv! Hvis du vil have direkte besked, når den artikel er online, så sign up her.

Inspirerende hilsner

Anita