De taler om dig, når du laver noget godt (eller skidt!) – hvorfor lytter du ikke?

Med udbredelsen af de mange forskellige digitale platforme, som en integreret del af vores hverdag, er en stor del af vores samtaler, anbefalinger, brok etc. flyttet med. Det betyder, at når du, som virksomhed, laver noget, som forbrugerne kan lide (eller bestemt ikke kan lide), så starter de samtaler om det online.

Og når mad er så tæt forbundet med følelser, som de er, kan du godt regne med en hel del samtaler. De samtaler skal du lytte til, du skal bidrage til dem, og du skal i nogle tilfælde også starte samtalerne og facilitere dem.

Her vil jeg anbefale, at du bruger digitale værktøjer, som eksempelvis Talkwalker, Google Alert eller Mention, til at ’lytte’ med, så du ved, hvornår din virksomhed, dine brands, dine produkter med videre bliver omtalt.

Wolt er et godt eksempel på, hvordan samtalerne og anbefalingerne bare er flyttet online.

A Table Story er en virksomhed, der er noget så usexet som et service-udlejningsfirma, men de har formået at udnytte specielt Instagram for fuld styrke.

De har skabt stil, personlighed og de sørger for at flage deres brand, hver gang de leverer deres ydelser. Det betyder, at de bliver tagget af de største brands og influencers, og bliver på den måde eksponeret for vanvittigt mange mennesker.

Tjek de to brands ud her:

Gå til A Table Story’s Instagram

Gå til Wolt’s hjemmeside

Inspirerende hilsner

Anita