Foredragsholder med kant og faglighed

Søger du en foredragsholder, der både kan få liv i publikum og give et fagligt indspark, som alle kan få gavn af?
Er du samtidig en smule nervøs over at skulle booke foredragsholder, da du virkelig vil være sikker på, det bliver et godt oplæg?

Erfaren foredragsholder

Med 60+ foredrag i rygsækken holder jeg inspirerende foredrag, hvor jeg taler om digital strategi, online markedsføring og automatisering. Jeg giver tilhørerne indsigt i, hvad de skal sørge for, hvis de vil skabe forretning med deres online tilstedeværelse.

Det er afgørende for mig, at gøre det komplicerede emne enkelt at forstå og relevant at lytte til for både direktører og marketingmedarbejdere.

Jeg har stået på scenen rigtig mange gange hos både store og små virksomheder, hvor jeg har prøvet lidt af hvert. Teknik, der ikke virker. At jeg blev syg i flyveren inden foredraget. En tidsplan, der skulle overholdes skarpt.
Min erfaring gør, at jeg uanset hvad performer og leverer som aftalt. Det er utrolig vigtigt for mig, at lige meget hvad der sker, så skal deltagerne have en fantastisk oplevelse.

Foredrag om digital strategi og sociale medier

Jeg er på scenen i mange forskellige sammenhænge

  • Netværksmøder
  • Inspirationsarrangementer
  • Jubilæum
  • Messer
  • Interne kompentencedage

Vil du gerne give dine gæster eller medarbejdere et inspirerende foredrag, der sørger for at alle sidder med din nyeste viden om kommunikation, sociale medier og forretningsdrevet markedsføring?

Book foredrag nu

Alle foredrag og workshops tilpasses den enkelte virksomhed.

Når du kontakter mig, er processen meget enkel: 

  1. Du fortæller mig mere om dig/jer som arrangør, deltagerne og hvad du gerne vil give deltagerne gennem dit arrangement. Vi aftaler pris, tid og sted.
  2. Jeg forbereder mig og tilpasser mit foredrag til dine deltagere. Du sender mig wifi-kode inden dagen.
  3. Vi mødes som aftalt, og jeg medbringer selv computer. Du sørger for bord, projektor, lærred eller tv-skærm.

Ring +45 41 11 02 74 eller skriv til mig anita@anitadalsgaard.com allerede i dag, hvis der er noget, du gerne vil høre mere om.

Referencer

Fælles for de forskellige steder jeg bliver booket som foredragsholder er, at de gerne vil give deres deltagere et kærligt skub og faglig indsigt, der flytter deres mindset.
Dette er et udpluk af organisationer, der har booket mig til et eller flere foredrag. Du er velkommen til at tage fat på dem.

Pejgruppen
Nestlé
Fødevareklubben
Danish Food Cluster
FORMLAND
Fødevarestyrelsen
og mange flere…

Relevant for alle – de digitale muligheder forpligter

Når jeg i mit foredrag fokuserer på digital strategi og kommunikation, er det fordi det er et relevant emne for alle. Alle virksomheder, der gerne vil i kontakt med deres målgruppe, har i dag muligheden for det på digitale platforme og sociale medier.

Man kan sige at den digitale udvikling har demokratiseret små og store virksomheders mulighed for markedsføring. Både små og store budgetter kan komme ud med et budskab.

Men denne mulighed forpligter. Det er afgørende at virksomheder sikrer sig, at de skaber forretning med deres online tilstedeværelse.
Ellers er det spild af tid.

Book foredrag om digital strategi og kommunikation

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at give dine deltagere stor værdi med hjem fra dit arrangement.

Ring til mig på +45 41 11 02 74 eller udfyld denne formular, og jeg kontakter dig snarest.

powered by Typeform