Udtalelser fra kunder

Mit arbejde er altid dybt forankret i virksomhedens strategi, visioner og værdier.
Derfor har det stor betydning for mig og vores arbejde, at vi kender virksomheden og medarbejderne godt. Derved kan vi få virksomheden til at vokse, og vi kan få hjertet af virksomheden ud til kunder, samarbejdspartnere og interessenter.

 
Kim Rauschenberg

Rigtig god formidling

Dagens bedste indslag – det var en rigtig god formidling, som Anita formåede at holde meget enkel i sin form og dermed gøre let forståelig på kort tid 🙂

Kim Raschenberg / Grafisk Designer

Kan bare sit “shit”

Anita kan jo bare sit “ shit “ hele vejen 🙂 Præsentationen gav viden for alle og skabte interaktiv adfærd med spørgsmål og debat hvilket jo er helt optimalt, og det taklede Anita helt til UG

Jack Agerskov / CEO Langsø Biler Silkeborg
Tilde Hurup Hansen

Dagens bedste oplæg

Anitas foredrag var forberedt og virkelig godt eksekveret!

Tilde Hurup Hansen / Designer & Partner, Frugtformidlingen
Kasper Gerdsen

Fagligt dygtig

Anita er en meget engageret og professionel foredragsholder. Hun forstår at tage et kompliceret emne og trække det ned på et niveau hvor alle mennesker og alle brancher kan relatere til det. Hun er inddragende og fagligt dygtig, og altid åben for spørgsmål.

Kasper Gerdsen / Facilitator, BSV Erhvervsnetværk
Mette Djaba

Vi er kommet ud af starthullerne

Kompagniskabet er en samling specialister med humor og indsigt, der skaber værdi inden for hver deres område. De har hjulpet os med strategi, lancering og eksekvering, hvor de både har skabt overblik og sørget for, at vi er kommet ud af starthullerne og i mål.

Mette Djaba / Videdirektør, College360

Hun er djævlens advokat

Anita fik os til at overveje og tage beslutninger om emner, vi aldrig selv ville være kommet på. Hun er djævlens advokat og er god til at stille tingene på spidsen. På hendes workshop ‘Digital Strategi’ fik vi endelig det overblik og den gennemgang, vi så længe har ønsket os. Vi blev enige som et team og kan nu nemmere udføre vores ambitioner.

Ole Stensbjerg / Ejer, FM Bygningsdrift
Stefan Skov

Anita styrede os sikkert igennem

Vi syntes, vi manglede indsigt, overblik og beslutninger for at komme ud over rampen med vores digitale kommunikation. Anita styrede os sikkert igennem workshoppen ‘Digital Strategi’, der gav os retning, forståelse og planer for, hvordan vi skaber forretning med vores digitale kommunikation. Vi har nu mål og en fælles kampgejst, der hjælper hele teamet og specielt de medarbejdere, der skal eksekvere strategien.

Stefan Skov-Jespersen / Direktør, Grøn Fokus

Fører digital fødevarekommunikation til nye højder

Anita er knivskarp i sin formidling af trends indenfor digital fødevarekommunikation. Hendes udfordrende og direkte stil vækker forsamlingen og opfordrer til direkte dialog. Anita holder endvidere fokus på den efterfølgende taktik og eksekvering, som fører til at strategien nås og udvikles. Gør du det allerede godt, er Anita ikke sen til at anerkende det, men hun er stadig en kompetent sparringspartner, som kan føre jeres digitale fødevarekommunikation til nye højder.

Benny Laborn / GEA

Effektiv sparringspartner

Anita har hjulpet Arla Fonden i mange år. Hun har den fine kombination af stor viden om nye strømninger og muligheder, ambitioner på sine kunders vegne, fokus på målgruppens brugeroplevelse og respekt for, at løsninger skal være praktiske i hverdagen. Alt sammen kvalifikationer, der gør Anita til en effektiv sparringspartner og konsulent i udviklingsopgaver indenfor web og sociale medier.

Sanne Vinther / Direktør, Arla Fonden
Mia Erlund

Vil til enhver tid anbefale hende

Jeg har arbejdet sammen med Anita gennem de seneste par år – og arbejder stadig sammen med hende. Hun er grundig og kvalitetsbevidst, har sans for detaljen og er altid positiv. Og vigtigt i et samarbejde er humor – og det er der i den grad kombineret med en høj forståelse og interesse for forskellige fagligheder 🙂

Jeg kan ikke andet end at sige, at det er en fornøjelse at arbejde sammen med Anita – og jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre.

Mia Erlund / CEO, Favola

Hun er en passioneret ildsjæl

Anita har været en vigtig sparringspartner i opbygningen og eksekveringen af Samtaler om RUGBRØD for Kohberg Foodservice. Hun er en passioneret ildsjæl med masser af gå-på-mod.

 

Pernille Hougaard / Marketingchef, Kohberg Foodservice

Har altid overblik

Arla Fonden benytter Anita Dalsgaard til at løse flere af vores kommunikationsopgaver, der knytter sig til arlafonden.dk og madlejr.dk. Hun formår at holde styr på processen, har et overblik samtidig med, at der er styr på detaljen. Fagligt har Anita mange strenge at spille på – både i forhold til indhold og den mere tekniske del af opgaven, hvor hun har stor indsigt i, hvordan systemer virker.

Carrie Harritsø / Projektleder, Arla Fonden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *