Markedsføring er kærlighed

MARKEDSFØRING ER KÆRLIGHED viser vejen til fremtidens online markedsføring, hvor opskriften på succes har rod i et kærligt tankesæt med fokus på relationer, nærvær og glæde i det daglige arbejde. Som bogens mange cases understreger, handler markedsføring ikke udelukkende om teknik og data, men i høj grad også om evnen til at skabe relationer.
Bogen guider læseren trin for trin og gennem en række opgaver til at lægge en færdig digital strategi, der i en kombination af teori og kærlighed knytter kunder og virksomhed tættere sammen. Læseren får en skabelon til kunderejsen, hjælp til at definere målgruppen gennem personaer, en model til automatiseret markedsføring og meget mere – for til slut at stå med færdige handlingsplaner og en digital strategi.
Min mission med bogen er klar: at inspirere til at kommunikere fra hjertet og hjælpe til mere enkel, effektiv og kærlig markedsføring. Både fordi det skaber personligt overskud, og ikke mindst fordi autentisk og personlig kommunikation er nøglen til at skabe forretning online i fremtiden.

Køb bogen her