Fakta

ANITA DALSGAARD ApS – passion matters
Strategisk Digital Rådgiver
Stiftet i 2014

Bosiddende i Silkeborg
f. 26. oktober 1986

Silkeborg i hjertet – hjertet i verden

Efter flere udenlandseventyr i Barcelona, Bangkok og Stockholm, er jeg lykkelig for, at jeg nu har slået mig ned i Silkeborg. Dog kan jeg ikke undvære de mange oplevelser og indtryk fra mine rejser, og jeg har derfor kunder i hele Danmark, Sverige, Fankrig og Spanien.

Silkeborg er i mit hjerte og med mit bestyrelsesarbejde for erhvervsrådet i byen og min indsats for integration af flygtninge, er jeg faldet til:) 

Mit arbejde skal give mening, og jeg elsker at arbejde sammen med virksomheder, der virkelig mener det. Samtidigt nyder jeg samarbejdet med andre professionelle og sender hellere end gerne opgaver videre – altid bedste mand/kvinde på opgaven! 

Lad os holde kontakten

 

Kun i et samarbejde skaber vi resultater

Lad mig stille de gode spørgsmål, der gør dit koncept endnu mere skarpt og gennemført, hvor de langsigtede konsekvenser af valgene også er med i overvejelserne.

Jeg elsker at udvikle strategi, ideer og koncepter og i et samarbejde komme frem til den vej, der bedst kommunikerer dit budskab og/eller din virksomhed, som jeg f.eks. har gjort sammen med pejgruppenGrøn Fokus og Landbrug & Fødevarer.

Læs mit cv og baggrund her

Medieomtale

Mine eventyr er blevet omtalt flere steder – læs om både kogebogen, Thailand og Silkeborg.