Cases

Vores strategiske opgaver tager oftest udgangspunkt i mad, sundhed eller økologi.
Anitas hjerte brænder for disse emner, og hun elsker at bruge sin viden om kommunikation,
digitalisering og markedsføring
til at få de bedste budskaber ud.

Med vores viden og erfaring inden for digital strategi hjælper vi også andre virksomheder
gennem strategiske workshops og forløb, hvor Anita fra sidelinjen er indpiskeren,
der holder virksomheden til ilden, så der eksekveres og de strategiske mål opnåes.

Eksempler på cases

Anita Dalsgaard Digital Strategi og Fødevarekommunikation

Torp & Andersen

Små og mellemstore byggevirksomheder har også brug for at tænke strategisk omkring deres digitale kommunikation. Derfor hjælper vi Torp & Andersen og senest FM Bygningsdrift, som tager deres digitale kommunikation meget seriøst både med tanke på nye kunder og nye medarbejdere.

Jeg Elsker Æg

Kampagne i samarbejde med Danske Æg

Som strategisk sparringspartner hjælper jeg Danske Æg med at nå ud til danskerne med deres kampagne 'Jeg Elsker Æg'. Formålet med kampagnen er at udbrede kendskabet til de sundhedsmæssige egenskaber ved æg. Anita er hånden i ryggen på sidelinjen, hvor hun rådgiver dem strategisk og vejleder dem i brugen af de forskellige værktøjer på sociale medier.

Anita Dalsgaard Digital Strategi og Fødevarekommunikation

Kohberg Foodservice & 727 Communication

Sammen med Kohberg Foodservice og 727 communication eksekverer Anita kampagnen Samtaler om RUGBRØD med det formål at komme i tættere dialog med de professionelle fagfolk i private kantiner, offentlige køkkener, hotel og restaurant. Anita administerer samtaleromrugbrød.com og facebooksiden Samtaler om RUGBRØD. Derudover skaber vi indhold til events og de digitale platforme i samarbejde med et filmholdet hos 727 photo.

Arla Mad Lejr

Arla Fonden

Hos Arla Fonden har vi ansvaret for den digitale kommunikation af Arla Fonden, MADlejr og Din MADdag, hvor vi administrerer og udvikler web- og kommunikationsløsninger i samarbejde med webbureau, fotograf, grafiker og ledelse. Læs hvad Arla Fonden synes om vores arbejde.

Anita Dalsgaard Digital Strategi og Fødevarekommunikation

Egen kogebog

I august 2012 udgav Anita sin egen kogebog - Enkelt, som viser, at det faktisk kan være enkelt at leve sundt. Læs mere om kogebogen Enkelt