KURSUS ELLER WORKSHOP I
STRATEGI & ONLINE MARKEDSFØRING

Do It Yourself online

Er du dig selv eller et meget lille team med begrænsede ressourcer til marketing, så er dette online kursus løsningen for dig. Du kan tage kurset og lægge din digitale strategi, når det passer dig.

Gennem flere moduler tager jeg dig igennem hvert step i den digitale strategi. Med de tilhørerende skabeloner, får du lavet det arbejde og gjort dig de overvejelser, der skal til, for at du kan skabe seriøs forretning med din digitale kommunikation.

Til dette kursus skal du have erfaring med marketing og kommunikation.

Skriv dig op og få besked, når du kan købe dig adgang

Skriv dig på venteliste

Real Life Together

Vil du gerne i dialog og have mulighed for at stille spørgsmål, samtidig med at du lægger din digitale strategi? Men er du også en lille virksomhed med begrænsede ressourcer, så skal du vælge min dagsworkshop, hvor jeg hjælper flere små virksomheder på samme tid med at lægge deres digitale strategi.

Her får du sparring med de andre deltagere samtidigt med, at jeg giver dig personlig feedback på din retning. Hvert step i strategien indledes af mig, hvorefter hver virksomhed udfylder deres planer og tanker i strategi-dokumentet.

På dette kursus behøver du ingen erfaring med marketing og online kanaler. Kom gerne 2 personer eller flere fra virksomheden, da det derved bliver sjovere (og lettere) at udføre i dagligdagen tilbage på kontoret.

Skriv dig op, og få besked når næste dato offentliggøres

Skriv dig på venteliste Kontakt mig hvis i er en gruppe

Real Life Special

Har I allerede erfaring med digital kommunikation og et team, der håndterer online marketing, men mangler retning og en plan for, hvordan I sikrer jer, at det understøtter jeres salg?

Med min strategi workshop, der er specialdesignet til jeres virksomhed og team, har jeg fuldt fokus på retningen for jeres forretning. I løbet af workshoppen tager jeg jer igennem hvert step i den digitale strategi, og vi bliver som team enige om, hvem vi vil henvende os til. Hvordan det skaber forretning og hvem i teamet, der skal sørge for hvad.

Workshoppen er tilpasset jer, og jeg hjælper jer med at få endnu mere succes med jeres digitale tilstedeværelse. På denne workshop er det uden betydning, hvor meget erfaring I har med digital kommunikation.

Skriv til mig, og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe jeres team

Kontakt mig

Er du i tvivl om hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed?

Jeg har lavet forskellige løsninger, der hjælper dig med at lægge den digitale strategi, der skal til for at skabe retning og forretning. Løsningerne er tilpasset både din forretning, dit budget og din organisation.

Er du i tvivl om hvilken løsning, der er det rigtige for din virksomhed, skal du endelig ringe til mig på 41 11 02 74. Når jeg ved mere om din forretning og dine ambitioner, kan jeg guide dig til det kursus, der passer bedst.

”En af de mest lærerige dage – det skal du have en stor tak for. Værktøjskassen er nu fyldt op med redskaber til at udføre den digitale strategi.”

Bettina Rørbæk / Deltager på Real Life Together

”Udover at foredraget var yderst fagligt kompetent og anvendeligt for alle deltagere, så var Anita også en af de mest medrivende foredragsholdere, som jeg har oplevet.”

Niels Lønborg Brandt-Badoire / Deltager på Foredrag

“Vi manglede indsigt, overblik og beslutninger for at komme ud over rampen med vores digitale kommunikation. Anita styrede os sikkert igennem processen, der gav os retning, forståelse og planer for, hvordan vi skaber forretning med vores online markedsføring.”

Stefan Skov-Jespersen / Deltager på Real Life Special